uvex fra top til tå

Sikkerhedshjelme

Prisvindende. Sikre. Komfortable. Fremragende hovedbeskyttelse fra uvex.

Hjelme og sikkerhedsbriller er nemme at kombinere, især med det integrerede clipssystem til sikkerhedsbriller, IES.

Vores sporty beskyttelseskasketter giver dig smart hovedbeskyttelse, herunder til områder, hvor en hjelm ikke er obligatorisk.

Sikkerhedsbriller

Enestående design, maksimal komfort, fremragende beskyttelse – vores fantastiske sikkerhedsbriller vinder regelmæssigt priser i internationale design- og produktkonkurrencer.

Hvor sikre er dine sikkerhedsbriller i virkeligheden? Find ud af det med denne video!

Hvordan fungerer UV-beskyttelse? Hvad skal jeg bruge antirefleksbelægninger til? Hvilken glastoning er den rigtige til skovbrug? Vi kommer til bunds i spørgsmål som disse i vores ekspertblog.

Høreværn

Alle variationer af pålidelige høreværn engangsørepropper, detekterbare, med foldbar bøjle, eller som passer til hjelmen? Valget er dit.

Vi hjælper dig også gerne med at finde det perfekte høreværn til dig – og hvis du gerne vil vide, hvad støj egentlig er, og hvilke farer støj kan medføre, kan du finde svaret i vores ekspertblog.

Åndedrætsværn

uvex silv-Air-serien står for meget effektive åndedrætsværn i beskyttelsesklasserne FFP1, FFP2 eller FFP3.

Hvis du søger efter det perfekte åndedrætsværn til dine behov, kan du få rådgivning fra en uvex-ekspert.

Den grundlæggende funktion af partikelfiltermasker er forklaret i vores uvex-ekspertblog.

Beskyttelsestøj og arbejdstøj

På vores produktsider finder du funktionelt, stilfuldt arbejds tøj, som passer perfekt til det uvex-beskyttelsestøj, der anvendes i din virksomhed – også individuelt tilpasset og med et logo eller emblem, hvis det ønskes.

Hvis du er på udkig efter sikker og pålidelig beskyttelse ved arbejde med kemikalier, kan du helt sikkert finde, hvad du ønsker, i vores sortiment af engangsbeskyttelsesdragter.

Vores beskyttelsestøj med beskyttelse mod gnister er et svar på de særlige krav i metalbyggebranchen – få alt at vide om uvex pro-systemet til metalarbejde.

Beskyttelseshandsker

Uanset, om de skal beskytte mod mekaniske risici, yde sikkerhed ved arbejde med kemikalier eller yde snitbeskyttelse – vores brede udvalg af sikkerhedshandsker har den rigtige løsning til enhver anvendelse.

Vi er især stolte af at være udnævnt til Top 100 Innovator of the Year for vores produktionsanlæg til uvex-sikkerhedshandsker i Lüneburg. Denne korte, men interessante film fortæller dig alt om vores handskeproduktion.

uvex og HexArmor® – to mærker med én global mission: at beskytte mennesker. Vi tilbyder et særligt udvalg af sikkerhedshandsker fra HexArmors portefølje til alle uvex-kunder på den østlige halvkugle (Europa, Afrika, Mellemøsten og Rusland). Se sortimentet af sikkerhedshandsker fra HexArmor® på HexArmor

Sikkerhedssko

Sikkerhedssko fra uvex er fremragende fodbeskyttelse, der flytter grænserne og åbner op for nye dimensioner.

På vores ekspertblog får du oplysninger om mange emner inden for fodbeskyttelse – fra ergonomi til ESD og fra bæredygtighed til antistatiske egenskaber.

Personligt beskyttelsesudstyr

Personligt sikkerhedsudstyr, der er skræddersyet til netop dine behov – hos uvex omfatter det:

 Et stort udvalg af computerbriller og sikkerhedsbriller med styrke

 Individuel fodbeskyttelse – fra kompatibel med indlægssål til ortopædisk tilpasset

 Specielt tilpassede øregangsørepropper

Gode råd fra uvex

Sikkerhedshandsker til arbejde med kemikalier skal vælges med største omhu. Vores onlinekonsulent kan hjælpe dig her.
Til uvex Chemical Expert System

Det kan være svært at finde den perfekte glastoning til dit behov – men måske vores interaktive onlinevejledning kan hjælpe dig med at navigere gennem de forskellige nuancer og deres formål.
Til vejledningen om glastoning

Seneste indlæg i uvex-ekspertbloggen

Mere uvex på sociale medier